Het Inside Out bestuurscomité

 
 
4.png

suyin aerts

Ondernemer, presentator, moderator

Lid van het bestuurscomité Inside Out Fonds

De vraag van de Koning Boudewijnstichting en specifiek het Inside Out Fonds of ik deel wou uitmaken ven het bestuur ging meteen naar mijn hart, en uiteraard was mijn antwoord meteen volmondig ja om deel uit te maken van het team en de jury. Ik geloof dat elk mens uniek is, elk met vele talenten, elk kind zouden we de ruimte moeten geven om steeds meer zichzelf te worden. We kunnen een mooie wereld boetseren, door het samenbrengen van onze vele talenten en zo worden we stuk voor stuk een uniek deel van een menselijk geheel: de samenleving. Onze wereld schreeuwt naar diversiteit en we moeten de wereld die geven want we hebben die voor handen. Laat ons samen co-creëren opdat elk van ons een waardig leven kan hebben en ook kan ouder worden en terug kijken op een boeiend en creatief ondernemend leven. Laat ons denken van binnen naar buiten en de eenheidsworst vergeten.2.png

Catherine de kesel

Loopbaan- en jongerencoach bij My Future Works en The Future Generation

Oprichter en lid van het bestuurscomité van het Inside Out Fonds

Inside-out leven, van binnen naar buiten, van inhoud naar vorm. Mijn verlangen is dat de wereld  een nieuwe vorm krijgt vanuit zingeving,  inhoud. Mensen in hun kracht brengen, laten zijn  is het eerste wat dient te gebeuren. Deze energie hebben we nodig om een nieuwe vorm te co-creëren. Vanuit schoonheid en liefde een nieuwe wereld bouwen … Dit is voor mij de bestaansreden van het Inside Out Fonds.3.png

bart ongenaet

Retail Leader Decathlon Japan

Lid van het bestuurscomité Inside Out Fonds

“Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.” Einstein gaf ons meer dan zijn relativiteitstheorie. Tijd maken zodat iedereen zijn individuele talenten kan ontdekken. Kijken naar mensen wat ze kunnen ipv wat niet. Vertrouwen hebben en loslaten van algemeen structurerende systemen die ons een vals gevoel van controle geven. Nieuwsgierig zijn voor iets nieuws dat kan ontstaan ipv een geplande uitkomst. Mensen zien als mensen, in hun heelheid.

L’Homme est bon.

Untitled design (2).png

ann de mol

Lid van het bestuurscomité Inside Out Fonds

Vertegenwoordiger van de Koning Boudewijnstichting

Als programmamedewerker, maar ook als HR-verantwoordelijke bij de Koning Boudewijnstichting vind ik het valoriseren en waarderen van talenten cruciaal. Elkeen heeft talenten die optimaal kunnen en moeten ingezet worden om persoonlijke of professionele doeleinden te behalen.  Talenten zijn de belangrijkste bouwstenen om zowel een  kleine als grote organisatie te runnen en om als medewerker of als vrijwilliger aan de slag te gaan.  Ga dan ook op zoek naar jouw talent !

1.png

jan de keyser

Verbinder, verkenner, creator, kansengever

Oprichter en lid van het bestuurscomité van het Inside Out Fonds

Het is mijn overtuiging dat we als mens geboren worden met een inside out mindset: vanuit ons aangeboren intern kompas verkennen we de wereld, en zetten we onze unieke gaven in. Of je nu leerkracht bent, manager, poetshulp of arts: inside out werken is zoveel waardevoller en authentieker, en draagt bij tot een duurzame en mooie wereld. Door de oprichting van het Inside Out fonds willen we al die - vaak verborgen - mooie mensen die inside out werken in het zonnetje zetten. En wie weet is de financiële ondersteuning die zij van het fonds ontvangen nét het zetje dat zij nodig hebben om hun initiatief met nog meer overtuiging in de wereld te zetten.